Met de feestdagen en de eerste loodjes van het nieuwe jaar achter de rug hebben veel mensen behoefte aan een break. De donkere dagen spelen ons parten en we snakken naar wat ontspanning. Een vakantie in het voorjaar is een perfecte remedie voor deze voorjaarsdip. Je bent hierna weer helemaal opgeladen.

Sneeuw of zon?

Als je besluit op voorjaarsvakantie te gaan, heb je een ruime keuze aan bestemmingen. Veel wintersportbestemmingen zijn nog geopend, maar er zijn ook veel bestemmingen waar je kunt genieten van een heerlijke zonvakantie. Als je toe bent aan zon, zee en strand dan tippen wij graag de meest zonnige vakantiebestemmingen in het voorjaar.

Top bestemmingen in het voorjaar

Cyprus

Cyprus is een heerlijk eiland waar het eigenlijk het hele jaar door goed toeven is. In het voorjaar geniet je van het warme weer, de zandstranden én alle fijne bezienswaardigheden op het eiland. Cyprus is namelijk ook een mooie bestemming voor liefhebbers van cultuur.

Sicilië

Het Italiaanse eiland Sicilië is een geliefde vakantiebestemming, vooral in het voorjaar. Het weer is mild en leent zich uitstekend voor een korte vakantie. Je geniet hier van het écht Italiaanse goede leven. Ontspanning, prachtige natuur én natuurlijk overheerlijk eten!

Canarische eilanden

De Canarische eilanden zijn al jaren favoriet voor een zonnige vakantie. Het klimaat is vrij gelijkmatig en in het voorjaar is het hier dus ook aangenaam warm. De meest populaire Canarische eilanden zijn Gran Canaria, Tenerife en Fuerteventura. Er is veel te beleven qua attracties, uitgaansgelegenheden en natuur.

Lissabon

Een stedentrip kan ook een aangename voorjaarsvakantie zijn. Vooral als het een stad in een fijn zonnig klimaat is, zoals Lissabon in Portugal. De stad is ontzettend gezellig, er is veel in de omgeving te beleven én je bent er in een mum van tijd.